کتابخانه تخصصی مرکز پزشکی آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر (ع) در سال ۱۳۴۳، هم زمان با تأسیس این مرکز آغاز به‌کار کرده است. مساحت کتابخانه در حدود ۸۰ متر مربع است و شامل دو بخش مجزای سالن مطالعه و مخزن است. کتابخانه مرکز، هم اکنون در طبقه دوم ساختمان اصلی واقع شده است و به ارائه خدمات اطلاع رسانی به پزشکان و دانشجویان پزشکی مراجعه کننده می پردازد. منابع کتابخانه متناسب با رشته‌ها و گرایش‌های تخصص و فوق‌تخصص موجود در این مرکز فراهم آوری شده است. کتابخانه دارای بیش از 1100 عنوان کتاب لاتین، ۸۰۰ عنوان کتاب فارسی و بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب الکترونیکی در قالب PDF است که در دسترس مراجعه کنندگان این کتابخانه قرار دارد. لازم به ذکر است در بیشتر موارد کتاب‌هایی که مراجعین مایلند در قالب PDF نیز داشته باشند در اسرع وقت تهیه و در اختیار آنها قرار می‌گیرد. در مورد مجلات الکترونیک نیز در صورت تمایل با ذکر عنوان مجله تمام مجله و یا تعدادی از مقالات مجله توسط کتابدار مربوطه بازیابی می‌شود و در اختیار قرار داده می‌شود. امکان دسترسی به کلیه پایگاه‌های اطلاعاتی تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق وب سایت کتابخانه فراهم شده است. این دسترسی از فضای داخل بیمارستان و با کامپیوترهای مرکز به راحتی و بدون نیاز به کدکاربری و کلمه عبور فراهم می‌شود. کاربران برای دسترسی خارج از محیط دانشگاه و بیمارستان نیز می‌توانند از سرویس VPN دانشگاه استفاده نمایند. در حال حاضر تمامی اعضای هیأت علمی، دستیاران تخصصی و دستیاران فوق تخصصی امکان استفاده از سرویس VPN را دارند.
کتابخانه تخصصی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی اصغر(ع) سعی دارد با ایجاد مجموعه‌ای غنی و ارائه اطلاعات قابل­ اعتماد و به­‌روز در جهت رفع نیازهای اطلاعاتی و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کادر درمان و بیماران و خانواده آنها همواره به عنوان فعال‌ترین و برترین کتابخانه پزشکی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شناخته شود.
کتابخانه پزشکی مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع) تلاش می­کند، مجموعه ­ای پویا از منابع مورد نیاز دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کادر درمان را فراهم کند و با استفاده از تجربیات کادر متخصص خود اطلاعات معتبر در زمان و مکان مناسب و در فرمت موردنیاز به کاربران را ارائه دهد و سهم بزرگی را در ارتقای کیفت خدمات پزشکی و بهداشت و سلامت جامعه ایفا ­کند. کتابخانه این مرکز با برگزاری دوره­‌های آموزشی بر اساس نیاز کاربران و کمک در انجام پژوهش­های حوزه پزشکی تأثیر بسزایی در توانمندسازی کاربران، محققان و کارمندان و همچنین میزان تولیدات علمی این مرکز دارد.
  1. افزایش تخصص و مهارت کارکنان کتابخانه همگام با دانش و تکنولوژی روز
  2. انتشار خبرنامه
  3. حفظ تعادل موضوعی در منابع کتابخانه
  4. رعایت آیین ­نامه وجین و امانت کتاب و سازماندهی منابع به میزان ۱۰۰ درصد
  5. استانداردسازی تجهیزات کتابخانه
  6. برگزاری کارگاه­های آموزشی به صورت مداوم
  7. همکاری با سایر کتابخانه­ های پزشکی
  8. حضور کارشناسان کتابخانه به عنوان کتابدار بالینی در بخش‌ها
  1. ایجاد کتابخانه کودکان و ارائه خدمات به آنها
  2. مجهز ساختن کتابخانه به سیستم و تجهیزات نوین
  3. حمایت از برنامه‌­های آموزشی و پژوهشی دانشگاه
  4. روزآمدسازی مداوم منابع کتابخانه
  5. ایجاد کتابخانه دیجیتال و دسترس ­پذیر ساختن آن در سطح ملی
جامعه کتابخانه شامل اعضای هیأت علمی مرکز و دانشگاه، دستیاران (تخصص و فوق­ تخصص)، دانشجویان دوره دکترای عمومی،پرستاری و کلیه کارمندان شاغل در این مرکز می­‌باشد.
Template settings